Noutati
Alegeri - Posibilitate popularizare CV si deziderate (OPTIONAL, nu obligatoriu)
Data: 04/02/2020

Stimați farmaciști,
 
Pentru a putea vota în cunoștință de cauză la alegerile profesionale din anul 2020, prin hotârârea nr. 1/21.01.2020 a Consiliului Colegiului Farmaciștilor din Cluj s-a decis asigurarea afișării unui document pe pagina de internet a colegiului teritorial conținând CV-ul cu parcursul profesional al candidatului + expunerea dezideratelor pentru mandatul 2020-2024 aferente funcției pentru care se candidează, candidaților care vor opta pentru această facilitate.
 
Documentul va avea maxim 2 pagini și va fi semnat de candidat.
 
Documentul poate fi înregistrat până în data de 06.02.2020, ora 20:00.
 
Pentru candidații care optează să uzeze de această facilitate, trimiterea documentului pe adresa secretariat@colegfarmcluj.ro va fi însoțită de următorul mesaj în corpul e-mailului: ,,Consimt la prelucrarea datelor mele prin afișarea documentului pe site-ul Colegiului farmaciștilor din Cluj”, iar cei care prezintă documentul la sediul colegiului în timpul programului de lucru cu publicul vor da această declarație în formă olografă.
 
Toate prezentările ce respectă condițiile mai sus menționate vor fi afișate pe site-ul Colegiului Farmaciștilor din Cluj începând cu data de 07.02.2020 până la finalizarea alegerilor teritoriale, cu excepția zilelor în care se exercită dreptul de vot. La link-ul site-ului colegiului se va face trimitere și prin e-mailuri trimise farmaciștilor, respectiv pe rețele de socializare ale colegiului.
 
Cu stimă,
Comisia Electorală a Colegiului Farmaciștilor din Cluj