Noutati
Curs Homeopatie
Data: 26/08/2016

Scoala Nationala de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar (SNSPMPDSB) organizeaza in centrul universitar Cluj un program de pregatire in vederea obitinerii atestatului de HOMEOPATIE.
Programul este coordonat de catre Dr. Doina Pavlovschi, resposabil national de program si implementat cu sprijinul Dr. Simona Nitu, responsabil local al acestui program. Programul de pregatire in vederea obtinerii atestatului de Homeopatie este organizat in sesiuni de sfarsit de saptamana, un week-end pe luna timp de doi ani.
La acest program se pot inscrie medici de medicina generala cu aviz de libera practica si specialisti in orice specialitate clinica sau paraclinica si farmacisti cu aviz de libera practica.
Cei care sunt interesati, sunt rugati sa se inscrie pentru lista preliminara la adresa de e-mail: curshomeopatie.cluj@gmail.com
Detalii privind perioada de desfasurare, locatia, taxa pentru program si contul unde poate fi onorata aceasta pot fi aflate dupa finalizarea inscrierilor preliminare, in luna septembrie si octombrie, la tel 0736 885 282 pe e-mail curshomeopatie.cluj@gmail.com, precum si pe site-ul SNSPMPDSB, www.snspms.ro