Noutati
Curs PRAXIS 30 octombrie Medicamente in Sarcina si Alaptare
Data: 17/10/2018

Stimați colegi,

Colegiul Farmaciștilor din Cluj vă invită să participați la un nou curs din seria „PRAXIS”, cu titlul PARTICULARITĂȚI ALE UTILIZĂRII MEDICAMENTELOR ÎN TIMPUL SARCINII ȘI ALĂPTĂRII susținut de d-na Șef lucr. Dr. CORINA BRICIU, disciplina de Farmacie Clinică, Facultatea de Farmacie, UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

E util să aveți la dvs. în timpul cursului un dispozitiv de pe care se pot aceesa site-uri de specialitate pe internet (smartphone, laptop).

Cursul va avea loc în data de 30 octombrie 2018 (marți), începând cu ora 16:00, în incinta hotelului Royal Classic (sala Regele Ferdinand), Str. Liviu Rebreanu nr. 39, Cluj-Napoca.

Evenimentul este creditat de Colegiul Farmaciștilor din România.

Deoarece locurile sunt limitate, vă rugăm să ne confirmați participarea dumneavoastră la adresa de e-mail secretariat@colegfarmcluj.ro, până luni 29 octombrie (inclusiv).

Taxa de participare este de 30 de lei pentru membrii cu cotizația achitată la zi și 130 de lei pentru membrii care nu au cotizația achitată la zi.

Înscrierea la curs este individuală și se face astfel:

1. Rezervarea locului:
- se face trimițând un email la secretariat@colegfarmcluj.ro care să conțină  numele și prenumele dvs. complet + numărul de telefon, locul de muncă, titlul cursului pentru care vă înscrieți
- se poate face și la sediul Colegiului Cluj unde veți completa o Cerere-tip
- locul este reținut timp de max 48 h de la rezervare
 
2.  Confirmarea locului:
- achitarea taxei de participare prin transfer bancar și trimiterea dovezii pe email (în contul Colegiului Farmaciștilor Cluj, deschis la Banca Transilvania Cluj-Napoca - RO26 BTRL 0130 1205 9296 29XX)
- achitarea taxei de participare se poate face și la sediul Colegiului (numerar sau cu cardul)
- locul este confirmat dacă achitarea taxei și prezentarea dovezii (prin email sau la sediu) se face în max. 48 h de la rezervare
- în caz contrar, locul se va elibera și va fi ocupat de următoarea persoană înscrisă pe lista de așteptare
- locurile vor fi ocupate în ordinea înscrierii
- nu se vor încasa taxe de participare la locul desfășurării cursului, iar înscrierile se termină cu o zi înainte de desfășurarea cursului.
 
Vă așteptăm cu drag!

Cu stimă,
Conducerea Colegiului Farmaciștilor din Cluj