Noutati
PROGRAM COLEGIU 29 NOIEMBRIE- 1 DECEMBRIE
Data: 26/11/2021

Stimați colegi,

Vă informăm că in periada 29 noiembrie- 1 decembrie 2021, sediul Colegiului Farmaciștilor Cluj este închis.

Programul de lucru cu publicul se va relua joi, 2 decembrie 2021, începând cu ora 12:00, conform orarului:
  • Joi 2 decembrie – 12:00 - 18:00
  • Vineri 3 decembrie- 10:00 -17:00 (excepție)
Va reamintim, Colegiul Farmacistilor din Cluj vă pune la dispozitie cursul de 40 credite EFC (Legislatie/RBPF + 32 de EFC) necesar a fi parcurs in fiecare an, conform Deciziei Nr 4 din 2019 a Colegiului National. Acest curs se poate accesa la adresa PE PLATFORMA DOCTRINA conform instructiunilor furnizate anterior.

Dovada efectuarii cursului este reprezentata de diploma de participare, pe care este inscris codul de curs alocat de Colegiul National. Cursurile fara cod alocat de Colegiul National nu pot fi luate in considerare.

Pentru a putea intra in posesia diplomei, trebuie accesate toate modulele acestui curs, 10 la număr, și achitarea contravalorii de 15 RON (fie prin transfer bancar in contul CF din Cluj, fie la sediul Colegiului în momentul depunerii dosarului de vizare a CM)

In cazul in care  Dvs. ati efectuat doar modulul 1, de Legislatie/RBPF veti prezenta la vizarea certificatului diploma aferenta de 8 EFC si diplomele sau documentele atestatoare din alte surse care sa însumeze minim 32 de EFC.
Va reamintim ca aveti nevoie de 32 de credite EFC plus 8 credite Legislatie/RBPF anual pentru a vi se va putea viza certificatul de membru al colegiului.

In cazul in care nu ati efectuat cursul de Legislatie/RBPF, dosarul dvs NU va putea fi preluat de catre personalul administrativ al Colegiului Cluj.

Atentie!!!Regulile specificate mai sus sunt impuse de Colegiul National.

 
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Cu respect,
Colegiul Farmaciștilor din Cluj
NOUTATI!
10
AUG
-->