Noutati
ROHO 2016 – Convenția Română a Spitalelor, un eveniment dedicat calității actului medical
Data: 19/09/201619 și 20 octombrie, Athénée Palace Hilton, București

ROHO 2016 – Convenția Română a Spitalelor este un eveniment care își propune să prezinte bune practici medicale, exemple de succes și soluții pentru calitatea actului medical.

Din program:

Prof. Dr. Guido Adler, Director Medical și CEO al Spitalului Universitar Heidelberg, unul dintre cele mai importante centre medicale din Europa, Keynote Speaker al sesiunii dedicate directorilor medicali, unde va vorbi despre eforturile depuse de echipa sa și despre progresele înregistrate în managementul calității și al riscului, într-un studiu de caz despre un spital cu 44 de clinici specializate.

Prof. Dr. Juliusz Jakubaszko, Director pentru Europa al Federației Internaționale pentru Medicină de Urgență și Președintele Societății de Medicină de Urgență din Polonia, participă în calitate de Keynote Speaker al sesiunii specializate Medicină de Urgență.

Dr. Jim Gray, Redactor Șef, The Journal of Hospital Infection, publicație a organizației internaționale Healthcare Infection Society, din Marea Britanie, va vorbi despre prevenirea și controlul infecțiilor intraspitalicești. Studiu de caz: Birmingham Children’s and Women’s Hospitals.

Chairman ROHO 2016: Dr. Gheorghe Borcean, Președintele Colegiului Medicilor din România (CMR).

Evenimentul va reuni în program specialiști și speakeri internaționali din mai multe țări, iar în auditoriu peste 300 de medici, lideri din sănătate și ai principalelor specialități medicale, directori medicali și șefi de secții clinice, funizori de soluții și de tehnologii.

Programul este structurat în patru sesiuni plenare, două sesiuni specializate: Cardiologie și Medicină de Urgență și două dezbateri internaționale: Investiții în Sănătate și Public – Privat.

Master Partner: PHILIPS România.

Mai multe pe www.roho.com.ro și www.facebook.com/SpatiulMedical

Contact: health@borocommunication.ro

ROHO 2016 este un eveniment care se bucura de participarea COLEGIULUI MEDICILOR DIN ROMÂNIA, EUROPEAN HEALTH MANAGEMENT ASSOCIATION și HEALTHCARE INFECTION SOCIETY.
NOUTATI!