Noutati
Seminar Seria PRAXIS 30 mai – Cum poate inteligenta emotionala sa te ajute in profesia de farmacist?
Data: 11/05/2018

Stimați colegi,

Colegiul Farmaciștilor din România – Filiala Cluj vă invită să participați la cel de-al patrulea eveniment din seria „PRAXIS”, cu titlul „Cum poate inteligența emoțională să te ajute în profesia de farmacist?” susținut de Zoltan Veres - trainer, coach, autor și expert în inteligență emoțională. Zoltan Veres a moderat prima ediție a conferinței „Ziua Farmacistului” din 2017, iar seminarul pe care îl va susține în cadrul seriei PRAXIS se va concentra pe modul în care inteligența emoțională aduce beneficii în carieră și care sunt modalitățile eficiente prin care se poate gestiona stresul, situațiile de criză și conflictele din viața profesională. 

Cursul va avea loc în data de 30 mai 2018 (miercuri), începând cu orele 16:00, în incinta The Office Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 77, sala B.

Evenimentul este creditat de Colegiul Farmaciștilor din România.

Vă rugăm să ne confirmați participarea dumneavoastră la adresa de e-mail secretariat@colegfarmcluj.ro, până marți, în data de 29 mai (inclusiv).

Taxa de participare este de 30 de lei pentru membrii cu cotizația achitată la zi și 130 de lei pentru membrii care nu au cotizația achitată la zi.

Înscrierea la curs este individuală și se face astfel:
1. Rezervarea locului:
- se face trimițând un email la secretariat@colegfarmcluj.ro care să conțină  numele și prenumele dvs. complet + numărul de telefon, locul de muncă, titlul cursului pentru care vă înscrieți
- se poate face și la sediul Colegiului Cluj unde veți completa o Cerere-tip
- locul este reținut timp de max 48 h de la rezervare
 
2.  Confirmarea locului:
- achitarea taxei de participare prin transfer bancar și trimiterea dovezii pe email (în contul Colegiului Farmaciștilor Cluj, deschis la Banca Transilvania Cluj-Napoca - RO26 BTRL 0130 1205 9296 29XX)
- achitarea taxei de participare se poate face și la sediul Colegiului (numerar sau cu cardul)
- locul este confirmat dacă achitarea taxei și prezentarea dovezii (prin email sau la sediu) se face în max. 48 h de la rezervare
- în caz contrar, locul se va elibera și va fi ocupat de următoarea persoană înscrisă pe lista de așteptare
- locurile vor fi ocupate în ordinea înscrierii
- nu se vor încasa taxe de participare la locul desfășurării cursului, iar înscrierile se termină cu o zi înainte de desfășurarea cursului.
 
Vă așteptăm cu drag!
 
Cu stimă,
Conducerea Colegiului Farmaciștilor din România – Filiala Cluj